Het gemak van een tijdelijke douche huren

Niets is prettiger dan douchen in uw eigen woning. Soms doen zich echter situaties voor waardoor thuis douchen niet mogelijk lijkt, bijvoorbeeld door een badkamerverbouwing of wanneer u door een ongeval of operatie de badkamer op een andere verdieping niet kunt bereiken. Een tijdelijke douche kan in zo’n geval een prima oplossing zijn!

Met een tijdelijke douche bent u ervan verzekerd dat u, wanneer u tijdelijk niet over een eigen douche beschikt, toch gewoon thuis kunt blijven douchen.

Tijdelijke douche huren

Snel en makkelijk een tijdelijke douche huren: bel of reserveer online en uw tijdelijke douche wordt zo snel mogelijk thuisbezorgd! Klik hier voor het reserveringsformulier.

Een tijdelijke douchecabine maken?

Het verbouwen van een badkamer is een kostbare aangelegenheid en u wilt graag uw budget zo goed mogelijk besteden. U kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf een tijdelijke douchecabine te maken, maar heeft u ook nagedacht over het huren van een tijdelijke douchecabine?

Tijdelijke douchecabine huren

Wij hanteren voor de verhuur van tijdelijke douchecabines scherpe prijzen en ook nog eens een perfect service, zoals u dat graag wilt. U heeft de mogelijkheid om online uw tijdelijke douche te reserveren, wij bezorgen vervolgens uw tijdelijke douchecabine bij u thuis op het moment dat het u het beste uitkomt. Voor praktisch elke situatie is een oplossing. Wat u nodig heeft is een ‘tijdelijke’ aansluiting voor warm en koud water en een afvoer. Wij zijn u graag van dienst! Altijd en overal douchen.

Reserveer direct Vraag de brochure aan