AltijdDouchen: voordelig doucheverhuur

Voordelig een douche huren begint bij AltijdDouchen. U betaalt bij ons namelijk nooit teveel. Een douche cabine huurt u al vanaf € 99,00 per week* (min. huurperiode 2 weken)! Hiermee zijn wij de goedkoopste in heel Nederland én België. In het onderstaande overzicht vindt u de tarieven voor doucheverhuur. Als u het reserveringsformulier invult (zie link hieronder) en verzendt ontvangt u van ons, geheel vrijblijvend, een offerte. Na ontvangst van onze offerte vragen wij u, indien u akkoord gaat, om deze offerte per mail te bevestigen Vanaf dat moment bent u verzekerd van een tijdelijke douche.

Klik hier voor het reserveringsformulier.

Huurprijzen

  • Optie 1: Douchecabine voor 1 week € 155,00 inclusief 21% btw
  • Optie 2: Douchecabine voor 2 tot 3 weken € 275,00 inclusief 21% btw

Loopt de verbouwing uit dan is verlengen mogelijk De verlenging is uitsluitend per hele week € 49,00. Als u het tijdig aan ons doorgevend dan regelen wij het voor u.

Wij sluiten de tijdelijke douche cabine aan op de bestaande warm/koud water kraan. Het douchewater wordt met een flexibele slang afgevoerd in afvoerput. Indien nodig installeren we een vlotterpomp voor het afpompen van het afvalwater. Dit kan in een gootsteen of wastafel zijn.

Als geen warm water voor handen is kunnen wij een boiler (50 liter) installeren. Een boiler  wordt alleen op begane grond geplaatst.

Toeslagen

Voor het aanpassen van de bestaande leiding werk wordt de situatie ter plaatse door onze monteur beoordeeld. Waar nodig worden extra koppelingen aangebracht. De kosten voor materialen en werkuren worden apart in rekening gebracht.

Bezorgkosten

tot 20 km tot 30 km tot 40 km tot 50 km 50+ km
€45,00 € 50,00 € 55,00 € 60,00 Op aanvraag

  • Bij aanvang van de huurperiode vragen wij een borg van € 100,00. Deze kan zowel contact als per PIN worden betaald. De borg wordt achteraf met het resterende huurbedrag verrekend.
  • De bezorgkosten worden berekend op basis van eenmalig brengen en halen. De afstand wordt berekend vanaf Udenhout Centrum, aan de hand van Google Maps.

Daarom AltijdDouchen!

AltijdDouchen vindt het belangrijk dat u op elk gewenst moment kunt genieten van een heerlijke frisse douche. Benieuwd wat anderen van AltijdDouchen vonden? Lees hier de reviews.

  • Bepaal zelf de huurperiode
  • Bezorg- en haalservice in Nederland en België
  • Eenvoudig online reserveren

Reserveer direct Vraag de brochure aan