Hygiene op festivals en evenementen wordt steeds belangrijker

Als je op Google zoekt naar “Festival” krijg je al snel de zoeksuggestie “douchen op festival” te zien. Uit de artikelen en de verschillende webpagina’s blijkt dat er een toenemende behoefte is aan hygiene op festivals en (eendaagse)evenementen. Ben jij van plan binnenkort een evenement, sporttoernooi of festival te organiseren? Met de aanwezigheid van een douche weet je zeker dat je goed scoort bij je deelnemers!

De douchecabine is overigens ook handig als je tijdelijk veel gasten ontvangt.

Douchen op festival of evenement

Langdurige opstelling Hoe lang jouw festival of evenement ook duurt, de tijdelijke douchecabines van AltijdDouchen zijn ook zeer geschikt voor langdurige opstelling en dus voor doorlopende evenementen. Zelf permanente opstelling van de cabines behoort tot de opties. Als het festival buiten plaatsvindt is het belangrijk om rekening te houden met de bescherming van de waterleidingen tegen de vorst. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op. We denken graag met u mee.

De voordelen van een mobiele douchecabine

  • Douchen in uw eigen vertrouwde omgeving
  • Eenvoudig in elke ruimte te plaatsen
  • Compacte formaat (80 x 80 x 193 cm)
  • Huren vanaf € 99,00

De mobiele douchecabines van AltijdDouchen zijn ook geschikt voor permanente opstelling, waaronder op een vakantieadres. Dankzij het functionele ontwerp is de douchecabine eenvoudig te plaatsen en toch stabiel. Als je de douche ook in de wintermaanden buiten wilt laten staan, is het belangrijk om rekening te houden met extra bescherming van de leidingen in verband met de vorst.

AltijdDouchen vindt het belangrijk dat je op elk gewenst moment kunt genieten van een heerlijke frisse douche. Benieuwd wat anderen van AltijdDouchen vonden? Lees hier de reviews.

Daarom AltijdDouchen!

  • Beste prijs-kwaliteitsverhouding
  • Bepaal zelf de huurperiode
  • Bezorg- en haalservice in Nederland en Belgie
  • Eenvoudig online reserveren

Lees hier meer over AltijdDouchen.

Reserveer direct Vraag de brochure aan