Uw badkamer verbouwen of renoveren

Wanneer u van plan bent om uw huidige badkamer te vernieuwen, dan schakelt u meestal een architect in. Deze bekijkt samen met u welke mogelijkheden er zijn om van uw badkamer iets moois te maken. Een badkamer verbouwen is niet in één dag gebeurd. Er moeten namelijk veel belangrijke beslissingen worden genomen. Want welke inrichting kiest u bijvoorbeeld? Wilt u een douchecabine, of toch liever een badkuip? En ook niet geheel onbelangrijk: welke soort tegels kiest u voor in de badkamer? Een badkamer renoveren brengt meer werk met zich mee dan u denkt.

Douchen tijdens verbouwing van uw badkamer

Wanneer eenmaal de renovatie van de badkamer in gang is gezet, kunt u natuurlijk geen gebruik maken van de douche. Douchen tijdens verbouwing lijkt haast een onmogelijke opgave. Gelukkig is daar een oplossing voor! Altijd Douchen heeft namelijk een tijdelijke badkamer voor u in de aanbieding. Zij verhuurt mobiele douchecabines in Nederland en België. Zo kunt u prima blijven douchen tijdens een verbouwing. Een tijdelijke badkamer is daarom een uitstekende oplossing wanneer u graag wilt blijven douchen tijdens de verbouwing van uw badkamer.

De voordelen van een nooddouche

  • Douchen in uw eigen vertrouwde omgeving
  • Eenvoudig in elke ruimte te plaatsen
  • Compacte formaat (80 x 80 x 193 cm)
  • Huren vanaf € 99,00

Thuis douchen tijdens renovatie badkamer

Natuurlijk kunt u een aantal weken gebruik maken van de badkamer van uw familie, buren of vrienden. Maar op een gegeven moment zult u zich toch bezwaard voelen. Zeker wanneer de verbouwing uitloopt. Thuis douchen levert daarom veel meer voordelen op voor u. De badkamer verbouwen hoeft helemaal geen stressvolle periode voor u te zijn. Want met de tijdelijke badkamer kunt u in elke ruimte in huis douchen. U kunt helemaal zelf bepalen hoe lang u de tijdelijke douchecabine wilt huren. Daarmee wordt douchen tijdens verbouwing u erg gemakkelijk gemaakt.

Douche huren verbouwing

Uw badkamer verbouwen is geen enkel probleem, wanneer u weet dat u altijd kunt douchen in uw eigen huis. De renovatie badkamer wordt daarmee erg aantrekkelijk voor u gemaakt. Zo huurt u al een douchecabine vanaf € 99,00 per week. Hij wordt bij u thuisbezorgd en ook weer opgehaald wanneer de badkamer renovatie achter de rug is. De badkamer renoveren kunt u daarom gerust in gang zetten. Want tijdens de renovatie badkamer kunt u zonder problemen een lekkere warme douche pakken, zonder dat u een beroep hoeft te doen op uw omgeving. Neem vrijblijvend contact op met Altijd Douchen om de mogelijkheden in uw situatie te bespreken.

Reserveer direct Vraag de brochure aan