Altijd en overal douchen?

Er wordt weleens gezegd dat je pas weet wat je mist als het er niet meer is. Er is niets zo vervelend als je niet over je eigen douche kunt beschikken. Soms zijn er situaties waardoor het niet anders kan, bijvoorbeeld als de badkamer wordt verbouwd. Maar wat dacht je van douchen op je vakantieadres of als je de badkamer niet meer kan bereiken door bijvoorbeeld een operatie?  Een tijdelijke mobiele douchecabine biedt in deze gevallen de uitkomst. Met de douchecabines van AltijdDouchen kun je altijd en overal douchen.

Overal douchen

Met de mobiele douchecabines van AltijdDouchen kun je overal douchen, zolang er een wateraansluiting en een afvoer in de buurt aanwezig is. Handig, want zo hoef je geen beroep te doen op de badkamer van je familie, je buren of de douche in de sportschool. Dat jij niet de enige bent die op zoek is naar een tijdelijke douche-oplossing blijkt uit de voorbeelden op onze website.

Altijd & Overal Douchen: mobiele douchecabines groeien in populariteit

AltijdDouchen vindt niets zo belangrijk als het voor iedereen mogelijk te maken om te kunnen genieten van een frisse douche. Tijdens een zomerse dag afkoelen in de tuin, na een flinke wandeling of een stuk hardlopen, na een dag klussen of op vakantie genieten van een eigen douche. Steeds meer mensen ontdekken de mogelijkheden van een mobiele douche. Hoewel de mobiele douches nog altijd het meest worden ingezet bij een lekkage, renovatie of verbouwing van de badkamer, zijn de douchecabines van AltijdDouchen de afgelopen tijd ook voor andere doeleinden ingezet. Wat je wens of reden is, AltijdDouchen denkt graag met je mee als het om doucheverhuur gaat. Hieronder vind je een aantal voorbeelden waarop de douchecabines van AltijdDouchen in het verleden is ingezet.


Douchen tijdens een verbouwing
Wanneer eenmaal de renovatie van de badkamer in gang is gezet, kunt u natuurlijk geen gebruik maken van de douche. Douchen tijdens verbouwing lijkt haast een onmogelijke opgave. Gelukkig is daar een oplossing voor! Altijd Douchen heeft namelijk een tijdelijke badkamer voor u in de aanbieding.

Douchen in de (volks)tuin
Steeds meer mensen ontdekken de volkstuin opnieuw. Heerlijke producten eten uit uw eigen tuin: de volkstuin is allang niet meer een stukje grond met een armzalig hutje. Fraai aangelegde parken met tuinen, veel voorzien van een tuinhuis of chalet. En wat is nou lekkerder dan na het werk in de tuin een douche te nemen en te genieten van uw tuin in uw luie stoel of hangmat.

Douchen op vakantie
Bent u ook zo dol op vakantie? Wist u dat het merendeel van de vakantiegangers op ziet tegen het gebruik moeten maken de gemeenschappelijke ruimten en met name de sanitaire voorzieningen en het douchen op vakantie? Is het niet uit hygiënisch oogpunt dan wel de privacy.

Slecht ter been
Bent u slecht ter been, wilt u douchen na operatie, maar kunt u tijdelijk de badkamer niet bereiken? Soms is het door een ongelukje moeilijk om de badkamer op de eerste verdieping te bereiken. En omdat u toch wilt blijven douchen komt een tijdelijke douchecabine wel van pas.

Douchen op een evenement
Ook op festivals en evenementen is er behoefte aan hygiëne. Organiseert u binnenkort een evenement, sporttoernooi of festival, dan weet u dat u zeker goed scoort met de aanwezigheid van een douchecabine.

Doucheverhuur voor bedrijven
Tijdelijk extra hygiëne nodig? Verricht uw personeel werkzaamheden waarbij douchen na het werk gewenst is? Doucheverhuur voor bedrijven, de mobiele douches van AltijdDouchen bieden de oplossing! Op eenvoudige wijze verandert u een bestaande bedrijfsruimte of bouwkeet in een tijdelijke douchecabine.

Reserveer direct Vraag de brochure aan