Een mobiele douchecabine huren, huur een mobiele douche bij AltijdDouchen.nl.

U wilt graag de badkamer gaan verbouwen, maar u ziet op tegen de rommel en vooral het ongemak van geen douche? Wij hebben de oplossing voor u, zodat u altijd en overal kunt douchen.

Bij ons kunt u een mobiele douchecabine huren, zodat u tijdens het verbouwen van de badkamer toch gewoon thuis kunt blijven douchen. Onze mobiele douche cabines zijn compact en praktisch overal in uw eigen huis te plaatsen. Niet naar de sauna, sportvereniging of het zwembad om te kunnen douchen, maar lekker douchen in uw eigen vertrouwde omgeving.

Douche huren

Snel en makkelijk een douche huren: bel of reserveer online en uw tijdelijke douche wordt zo snel mogelijk thuisbezorgd! Klik hier voor het reserveringsformulier.

De mobiele douche cabine tijdens een verbouwing

“Hoe kunnen we douchen in de week dat we aan het verbouwen zijn?”, “Moeten we nu echt elke dag in de sportschool of bij het zwembad gaan douchen?”.

Nu u eindelijk afscheid neemt van die oude badkamer of douche én misschien zelfs al precies weet hoe de nieuwe badkamer er uit gaat zien, moet u nog één probleem oplossen… want hoe kunt u thuis douchen als u geen badkamer heeft?

Altijddouchen.nl heeft voor u de oplossing. Wij verhuren douches voor tijdelijk gebruik, zodat u tijdens het verbouwen toch gewoon lekker thuis kunt blijven douchen. Dus niet naar de sauna of de sportschool om te kunnen douchen, maar vertrouwd in uw eigen woning.

Reserveer direct Vraag de brochure aan