Ervaringen van vorige gebruikers

Benieuwd hoe andere AltijdDouchen.nl beoordelen? Bekijk hieronder de verschillende reviews.

Wil jij anderen helpen met het maken van een juiste keuze?
Scroll dan naar beneden en laat jouw ervaring met AltijdDouchen achter.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

AltijdDouchen
Average rating:  
 11 reviews
by Eric on AltijdDouchen
Goed geregeld

Na een korte zoektocht op het internet, kwam ik terecht bij AltijdDouchen. Kan niet anders zeggen dan dat ik erg positief ben: snelle reactie op mijn reservering, op het juiste moment geleverd en ook nog aangesloten door ze. Ik heb tijdens mijn verbouwing toch van mijn 'eigen' douche kunnen genieten.

by Richard on AltijdDouchen
Fijn geregeld

Na even vergelijken kwam altijd douchen het voordeligst uit de bus. vriendelijke service, op tijd bezorgd en opgehaald. Bedankt!!!

by Fam. van Meurs on AltijdDouchen
Ideaal!!

Wat een uitkomst, niet kunnen douchen tijdens de verbouwing, ik moest er niet aan denken! Gelukkig bestaat er altijd douchen, een dag van te voren gebeld, leveren kon meteen. Wij hebben lekker thuis kunnen douchen tijdens de verbouwing, die ook nog eens uitliep.

by Gert on AltijdDouchen
Oplossing

Mijn moeder is recentelijk ongelukkig terecht gekomen waardoor zij haar been brak. Ze was sindsdien lange tijd gebonden aan de huiskamer. De thuiszorg oplossing bleek aanzienlijk duur en we hebben daarom voor haar dagelijkse hygiene gekozen voor een douche via Altijd douchen. Na een aantal weken kon mijn moeder gelukkig weer van haar eigen douche gebruiken. De oplossing via AltijdDouchen.nl bood een fantastische uitkomst.

by M. van Dorp on AltijdDouchen
Mooie oplossing

Laatst hadden we een gloednieuwe badkamer besteld. Omdat we in een monumentaal pand wonen bleek de installatie langer te duren dan verwacht. Geen douche dus. Via altijd douchen konden we snel een nood douche krijgen waardoor we toch nog tijdens verbouwing konden douchen.

by E. Mastenbroek on AltijdDouchen
Goeie service!

Wat een uitvinding! Prima douchecabine voor een paar weken. Leuke doucheradio kregen we er ook nog bij. Ik raad het zeker aan.

by Valerie Duijnker on AltijdDouchen
Het heeft wel wat, douchen in de woonkamer.

Natuurlijk liep de verbouwing van onze badkamer uit en na 2 weken bij mijn schoonouders douchen was ik er wel klaar mee. Per toeval kwam ik bij AltijdDouchen uit, ideaal! Twee dagen later stond ik douchend in de woonkamer. Wat jammer dat het concept nog niet zo bekend is bij iedereen. Misschien samenwerken met een badkamerwinkel?

by P. Gerritsen on AltijdDouchen
Wat een uitkomst!

Na maanden uitstel konden we beginnen met het verbouwen van de badkamer. Waar we alleen niet over nagedacht hadden was hoe we de 3 weken zonder badkamer zouden overleven. Douchen bij het zwembad, de sportschool, ik zag het niet zo zitten. Gelukkig kwam ik AltijdDouchen op het spoor! We hebben heerlijk thuis kunnen douchen. Ideaal!

by B. Jansen on AltijdDouchen
Binnen 1 dag was alles geregeld

Woensdagavond, mijn man staat onder de douche en het water loopt langs het plafond naar beneden, help! Lekkage! En dat ook nog eens in de week voor kerst. Omdat de loodgieter op korte termijn geen tijd had, moesten we opzoek naar een tijdelijk oplossing, en dat was AltijdDouchen. Nog geen dag later stonden ze voor de deur om de douche aan te sluiten. Goede prijs, Goede service, volgende keer bel ik ze weer! Hoewel ik niet op weer een lekkage zit te wachten!

by E. van Geel on AltijdDouchen
Heerlijk kunnen douchen

Pas besloten we om de badkamer te gaan verbouwen en vrienden hadden ons getipt op AltijdDouchen. Na een heldere offerte de douche gereserveerd en op het afgesproken tijdstip werd de douche geleverd. Na een vriendelijke begroeting en het aansluiten van de douche hebben we heerlijk kunnen genieten van de douche. Toen bleek dat we een week extra nodig hadden, bleek dat geen enkel probleem! Dat is pas service! Bedankt!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»