Lekkage? Direct douche huren!

Heeft u onverwachts last van een lekkage op uw badkamer en wilt u toch thuis kunnen douchen? Huur dan nu nog een nooddouche van AltijdDouchen.nl. Wij hebben altijd een aantal nooddouchecabines op voorraad en deze zijn direct klaar voor gebruik, hierdoor kunnen wij snel aan u leveren! Dankzij de compacte afmeting van de cabine past deze in praktisch elke ruimte, mits er een waterafvoer en een koud- en warmwatertoevoer aanwezig is.

Onze cabines zijn op verschillende manieren aan te sluiten waardoor er voor vrijwel iedere situatie een oplossing is.

Wilt u een nood douche huren?

Snel en makkelijk een douche huren: bel of reserveer online en uw tijdelijke douche wordt zo snel mogelijk thuisbezorgd! Klik hier voor het reserveringsformulier.

Over de nooddouche

Wij hebben zelf ervaren hoe prettig het kan zijn om in een eigen omgeving te douchen, ook wanneer dat eigenlijk niet lijkt te kunnen. Men voelt zich toch snel bezwaard wanneer er bijvoorbeeld aan de buren moet worden gevraagd of er van hun douche gebruik kan worden gemaakt. Een nooddouche huren kan een prettige tijdelijk oplossing zijn. Sinds een aantal jaar zijn er compacte nood douchecabines op de markt die in elke ruimte kunnen worden geplaatst, daarbij is het huren van een douche tegenwoordig erg eenvoudig!

De nooddouches zijn waterdicht zonder siliconenkit. Dus makkelijk en snel op te zetten en af te breken. Belangrijk, met het oog op het milieu, is dat de volledige nood douche van duurzame materialen is gemaakt en daarbij water- en energiezuinig is.